FC Twente Nieuws

Meespelen Brama tegen N.E.C. hoogst onzeker, verguisde Ilic mag weer hopen

Meespelen Brama tegen N.E.C. hoogst onzeker, verguisde Ilic mag weer hopen

Wout Brama was bezig aan een goede reeks, maar moest afgelopen weekend tegen Willem II toch weer verstek laten gaan. De middenvelder had last van een kleine blessure waarna er geen enkel risico werd genomen. Komend weekend staat de volgende wedstrijd op het programma en het meespelen van de aanvoerder is hoogst onzeker.

Het is inmiddels woensdag en Brama traint nog altijd niet mee met de groep. De routinier was vandaag wel te zien op het trainingsveld, maar hier werkte hij een individuele training af zonder bal. De voortekenen zijn dus allesbehalve gunstig te noemen.

Waar vorige week nog werd gesproken over een luxeprobleem, staat Jans nu voor een lastige keuze. Door de rode kaart tegen Willem II kan de oefenmeester sowieso geen beroep doen op Ramiz Zerrouki. Hierdoor lonken er weer kansen voor middenvelder Ilic die eerder dit seizoen werd verguisd na zijn oerdomme rode kaart tegen Cambuur Leeuwarden.

Sinds zijn rode kaart speelde de Serviër geen minuut meer in de hoofdmacht van FC Twente. Eerder deze week mocht hij wel meespelen tegen Almere City FC in de Reservecompetitie. Ilic was beslissend door vanaf elf meter de enige goal van de wedstrijd te maken. Of het ook voldoende is om zondag te starten tegen N.E.C. moet nog blijken.

Jesse Bosch

Een andere speler die in aanmerking komt voor een plek op het middenveld is Jesse Bosch. Hij viel dit seizoen zeven van de negen wedstrijd waarvan vijf keer als aanvallende middenvelder en twee keer in een meer controlerende rol. Net als Ilic speelde Bosch afgelopen maandag ook mee tegen Almere City. Opvallend was dat hij de tweede helft speelde als rechtsback.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties