FC Twente Nieuws

Misidjan heeft Robben als rolmodel: "Dat deed ik nu ook"

Misidjan heeft Robben als rolmodel: "Dat deed ik nu ook"

FC Twente speelt komende donderdag een belangrijke wedstrijd tegen Fiorentina. Afgelopen donderdag was in Enschede FK Cukaricki nog de tegenstander. Daarin was Tzolis met twee goals de uitblinker. Drie dagen later was Misidjan de uitblinker. Hierdoor wordt de opgave voor Jans steeds moeilijker voor wie hij moet kiezen.

Misidjan maakte tegen Fortuna een doelpunt en gaf ook een assist. “Fijn dat die bal erin ging, want het rendement van mijn spel moet omhoog. Ik heb ze vaker zo gemaakt. Ik ben blij dat deze erin is gegaan”, aldus de linksbuiten in gesprek met De Telegraaf. Door de goal van Misidjan was de wedstrijd definitief beslist met de stand van 3-0.

Bij het trainen aan deze schoten kijkt de aanvaller naar een grote Nederlandse voetballer. “Er was een klein gaatje, maar ik heb gekeken naar hoe Arjen Robben dat altijd deed. Meestal als hij de bal had, tikte hij ‘m een stukje terug, waardoor hij iets meer ruimte had om te schieten. Dat deed ik nu ook. Het pakte geweldig uit.” Misidjan wil deze lijn gaan doortrekken.

“Ik wil aan mijn rendement gaan werken. De acties zijn vaak goed, maar je hebt er niks aan als er geen assist of doelpunt uit voortkomt. Ik wil dit seizoen acties ook belonen met een assist of een doelpunt. Het was vorig seizoen niet slecht, maar het kan wel beter. Als team hebben we het goed gedaan, maar voor mij individueel kon het een stuk beter. Ik probeer mijn kansen dit seizoen wel te pakken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties