FC Twente Nieuws

Misidjan mikt op buitenland, maar wil Twente niet transfervrij verlaten

Misidjan mikt op buitenland, maar wil Twente niet transfervrij verlaten

Virgil Misidjan is één van de spelers waarvan het contract komende zomer afloopt. De buitenspeler heeft nog een verbintenis tot 1 juli en zou dan in theorie transfervrij de overstap kunnen maken naar een andere club. Geïnteresseerde partijen mogen begin januari al contact leggen met de speler zonder FC Twente daarvan op de hoogte te stellen. Misidjan zelf is ambitieus, maar denkt ook aan FC Twente.

"Ik heb drie kinderen en het is ook belangrijk voor hun wat papa gaat doen. Dat is ook voor hun toekomst belangrijk. Ik voel me heel goed bij Twente. Het eerste seizoen was iets minder, maar dit seizoen gaat het wel beter. Alles is voor nu positief", vertelt de linksbuiten in gesprek met Tijmen van Wissing van RTV Oost.

Misidjan wordt komende zomer 30 en zou graag nog eens in het buitenland willen spelen. Dit deed hij in het verleden al vijf jaar succesvol bij het Bulgaarse Ludogorets waarmee hij vijf keer kampioen werd, de Bulgaarse beker won en twee keer de nationale Supercup. Daarna koos hij voor het Duitse FC Nürnberg, maar dat avontuur was minder succesvol.

Graag wil hij het nog één keer proberen in het buitenland, maar wil FC Twente niet met lege handen achterlaten. "Natuurlijk heb ik plannen. Als ik nog een buitenlands avontuur kan maken, zou ik dat heel graag willen. Maar ik zou dan graag verkocht willen worden en niet transfervrij weggaan. Ze hebben me veel gegeven en ik denk dat ik ze dat graag wil teruggeven."

In dat geval zal de zaakwaarnemer van Misidjan het gesprek aan moeten gaan met Jan Streuer. Een optie is om het contract te verlengen met daarin een vaste transfersom waarvoor hij de Enschedese club mag verlaten. Streuer zelf heeft al aangegeven tevreden te zijn over Misidjan en zeker met hem in gesprek te willen over zijn aflopende contract.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties