FC Twente Nieuws

Misidjan tekent in Enschede: "Die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken"

Misidjan tekent in Enschede: "Die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken"

Virgil Misidjan heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract bij FC Twente. De buitenspeler was na een kortstondige periode bij PEC Zwolle transfervrij. Misidjan heeft in Enschede getekend voor twee seizoenen.

"Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen en hoop op een mooie tijd bij FC Twente", begint de nieuwe aanwinst. "Dat ik hier straks in volle De Grolsch Veste kan spelen, met de sfeer van de supporters, daar kan ik me echt op verheugen.

Goed gevoel

'Vura' Misidjan vertelt dat zijn gevoel bij FC Twente direct goed was. "Na een gesprek met Jan Streuer en Ron Jans was mijn gevoel direct goed. Na een moeilijke periode heb ik me afgelopen maanden bij Zwolle weer kunnen laten zien, die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken."

Ook Streuer is uiteraard verheugd met de overeenkomst. "Het is mooi dat Virgil komend seizoen voor FC Twente gaat spelen", begint de technisch directeur. "We waren op zoek naar een creatieve aanvaller die scorend vermogen heeft en een assist kan geven. Zo’n type speler is Virgil, dat heeft hij afgelopen half jaar bij PEC Zwolle weer laten zien. Virgil kan in de aanval aan beide kanten spelen en heeft ook de nodige ervaring, dat kunnen we goed gebruiken in onze jonge selectie", besluit de TD.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties