FC Twente Nieuws

Misidjan verwerkt verlies van Lukoki: "Ben er continue mee bezig"

Misidjan verwerkt verlies van Lukoki: "Ben er continue mee bezig"

Op maandag 9 mei werd FC Twente opgeschrikt met het plotselinge overlijden van Jody Lukoki. Hij was overleden aan een hartstilstand. Op dat moment werd hij in een kunstmatige coma gehouden nadat zijn been was geamputeerd. De artsen moesten overgaan tot deze zware ingreep na een infectie en zuurstoftekort.

Op woensdag 11 mei stond voor FC Twente de wedstrijd tegen FC Groningen op het programma. Voorafgaand aan die wedstrijd kwamen de Tukkers met een prachtig eerbetoon. Aan de hand van Misidjan, goede vriend van Lukoki, kwam het zoontje het veld op. Samen met de 30.000 supporters in het stadion werd er gerouwd om het tragische verlies. Onder aan het bericht staat een video van het eerbetoon.

“Dat heeft een grotere impact op mij gehad had, dan ik in eerste instantie in de gaten had. Het vergt zoveel energie. Je bent er continu mee bezig. In de vakantie heb ik dat voor mezelf een beetje kunnen afsluiten, al blijft hij in gedachten bij me. In de toekomst zal ik nog vaak aan Jody denken. Maar doordat ik het nu een plek heb gegeven, kan ik nu ook weer vrijuit spelen”, aldus Misidjan in gesprek met De Telegraaf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties