FC Twente Nieuws

Misplaatste grap Van Oostveen: "Zal niets meer zeggen over goochelaars"

Misplaatste grap Van Oostveen: "Zal niets meer zeggen over goochelaars"

Afgelopen jaar werd de destijds directeur betaald voetbal van de KNVB het mikpunt van de FC Twente supporters nadat hij de uitspraak deed dat FC Twente zowel Houdini als Hans Klok nodig zou hebben om de licentie te behouden. Vanaf dat moment was Van Oostveen persona non grata in Twente. Uiteindelijk wist FC Twente via de beroepscommissie van de KNVB haar licentie te behouden en stapte Van Oostveen op als directeur betaald voetbal en ging aan de slag als toernooidirecteur van het EK voor vrouwen.

[google]Dit toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 16 juli tot en met 6 augustus. Saillant detail is dat de halve final en de finale zullen worden gespeeld in Enschede. Volgens Van Oostveen zelf geen enkel probleem, want volgens hem zijn er nooit problemen geweest tussen hem en de club uit Enschede. "Onee, ik was vorige week in Enschede en ik moet je eerlijk zeggen dat was prima. Ik was bij het gemeentehuis en we hebben daar een kop koffie gedronken. En het is zeker niet zo dat daar, en zeker niet van mijn kant en dat bespeur ik ook niet aan de andere kant, dat daar iets van haat of nijd zit. We hebben overigens in die periode dat de discussie over de licentie speelde heel kort en nauw contact gehad."

Of de supporters hier ook zo over denken valt te betwijfelen. Toch maakt Van Oostveen zich ook hier allerminst druk over eventuele boze supporters uit Twente. "Achja, daar ben ik de afgelopen vijftien jaar wel aan gewend geraakt dus dat komt wel goed. Ik zal niets meer zeggen over goochelaars", besluit Van Oostveen al lachend het gesprek met de NOS.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties