FC Twente Nieuws

Na meerdere keren uitstel zijn ze binnen: de retrojacks!

Na meerdere keren uitstel zijn ze binnen: de retrojacks!

Ze hadden er afgelopen december al moeten zijn, maar door leveringsproblemen kwamen de jacks pas afgelopen binnen: de retrojacks. Supporters die hun seizoenkaart voor dit seizoen hebben verlengd krijgen een speciaal retrojack van FC Twente cadeau. Het gaat om de loyalty edition.

De jacks zijn op zaterdag 9 april af te halen bij De Grolsch Veste. Nadat bleek dat supporters de club ook in de coronaperiode hondstrouw bleven, besloot FC Twente samen met kledingsponsor Meyba de koppen bij elkaar te steken om iets terug te doen. Samen hebben ze een retrojack ontworpen.

Iedereen die aan het einde van het vorige seizoen (20-21) de seizoenkaart voor het huidige voetbaljaar (21-22) heeft verlengd krijgt dit jack cadeau. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor zaterdag 9 april en worden de afhaaltijden ingedeeld.

Uiterlijk vrijdag 1 april ontvangen supporters een persoonlijke e-mail met tijdvak, afhaalloket en afhaalcode (+ de bestelde maat). Het is ook mogelijk om iemand anders het retrojack af te laten halen. Dan dient diegene het afhaalnummer (en naam) van deze persoon bij zich te hebben en te laten zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties