Nakamura scoort hattrick in Eindhoven namens Jong FC Twente

Jong FC Twente ging maandagavond in de verliezerspoule van de reservecompetitie op bezoek bij de beloften van FC Eindhoven. De Tukkers kwamen al vroeg op voorsprong en wisten met drie punten op zak terug te keren in Enschede.

Al in de achtste minuut zette Keito Nakamura FC Twente op voorsprong. Slechts vier minuten later sloeg FC Eindhoven toe en kwam het op 1-1. In de tweede helft zette FC Twente aan en verscheen via Nakamura de 1-2 op het scorebord. In de slotfase maakte de Japanner zijn derde van de avond en bepaalde hij de eindstand op 1-3.

Scoreverloop:
8' 0-1 Nakamura
12' 1-1 FC Eindhoven
60' 1-2 Nakamura
83' 1-3 Nakamura