FC Twente Nieuws

Niemeyer pareert kritiek: "Ik weet dat ik goed ben en heb een groot netwerk"

Niemeyer pareert kritiek: "Ik weet dat ik goed ben en heb een groot netwerk"

Peter Niemeyer is sinds deze week de nieuwe technisch directeur van Preussen Münster. De club ligt hemelsbreed op iets meer dan 60 kilometer van zijn oud-werkgever FC Twente. Hier was Niemeyer assistent-trainer en zag zijn contract niet verlengd worden.

Hij werkte bij FC Twente al samen met Ted van Leeuwen in de zoektocht naar nieuwe spelers. Na afloop van het seizoen gaf hij aan een technische functie te ambiëren boven het trainerschap. Ondanks dat hij nog geen enkele ervaring heeft, mag hij bij zijn nieuwe werkgever direct starten als technisch directeur.

Niemeyer kreeg wat kritiek te verwerken omdat hij onervaren zou zijn, maar zo ziet hij dat zelf niet. "Ik weet dat ik goed ben en heb als oud-profvoetballer een groot netwerk", zo pareert hij de kritiek in gesprek met het Duitse BILD.

[google]

"Daarnaast zie ik mezelf als teamspeler en heb ik met Sascha Hildmann een gedreven trainer aan mijn zijde. Er zullen zeker stevige discussies plaats gaan vinden tussen ons, maar uiteindelijk moeten we beide overtuigd zijn van hetgeen we gaan doen."

Na voor de tweede keer gewerkt te hebben bij FC Twente is hij inmiddels goed op de hoogte van de spelers op de Nederlandse markt. De kans is aanwezig dat sommige van die spelers een belletje gaan ontvangen. "Dat valt zeker niet uit te sluiten. Maar het meest belangrijke is, is dat de spelers een emotionele band op kunnen bouwen met de club", besluit Niemeyer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties