FC Twente Nieuws

Nieuwe aanwinst op komst: "Willen hem volgende week hier hebben"

Nieuwe aanwinst op komst: "Willen hem volgende week hier hebben"

Reeds werd bekend dat Lamprou per direct FC Twente heeft verlaten en terugkeert naar PAOK Saloniki. Ook is er een grote kans dat Jeremejeff bij de Tukkers vertrekt. Technisch directeur Jan Streuer heeft al contact met een mogelijke nieuwe aanwinst en hoopt hem snel al te kunnen begroeten.

"Er gaat wat gebeuren in de winterstop", geeft Streuer aan bij de online supportersavond. "Iedereen heeft wel gelezen dat Lamprou weg is. Jeremejeff zal waarschijnlijk ook vertrekken. In principe willen we één andere speler terughalen.

"Lamprou en Jeremejeff hebben weinig gespeeld. Aan het begin wisten we niet wie de basisspelers worden. Nu zie je dat Menig, Danilo en Cerny voorin gewoon een vaste basisplaats hebben. Dat is dan moeilijk voor de andere jongens."

"Het mooiste is dat de nieuwe speler op alles posities voorin uit de voeten kan. We willen wel een type speler die veel arbeid levert en de diepte zoekt. We hebben al een speler op het oog en hebben ook met deze speler al contact opgenomen. Het liefst willen we dat hij volgende week al komt. In januari heb je al zes wedstrijden, dus die transferperiode is nu gewoon een probleem. Normaal kan je dat nog tot eind januari regelen, maar dan zijn er al zes wedstrijden gespeeld", besluit de technisch directeur.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties