FC Twente Nieuws

Oefenwedstrijd tegen Düsseldorf vindt toch doorgang, wedstrijd live te zien

Oefenwedstrijd tegen Düsseldorf vindt toch doorgang, wedstrijd live te zien

FC Twente maakte op 3 juni bekend dat het de trainingsweek in Duitsland van 4 tot en met 9 juli af zou gaan sluiten met een oefenduel tegen Fortuna Düsseldorf. Op 23 juni werd echter bekend dat de lokale autoriteiten de oefenwedstrijd verboden. De oefenwedstrijd gaat nu toch door, maar is met een dag vervroegd.

Twee weken geleden werd bekend dat de oefenwedstrijd in het stadion van Fortuna Düsseldorf op last van de lokale autoriteiten werd geannuleerd. Toch vindt de wedstrijd nu doorgang, zo meldt FC Twente op haar officiële website. De wedstrijd wordt in plaats van op zaterdag 9 juli op vrijdag 8 juli gespeeld.

Vrijdag om 14:00 uur wordt er afgetrapt in het Paul-Janes-Stadion in Düsseldorf. De wedstrijd is niet toegankelijk voor supporters, maar wel live te zien via een livestream op YouTube. Waarom de wedstrijd nu wel door kan gaan is niet duidelijk.

FC Twente vertrok maandag 4 juli naar het Duitse Kamen voor een trainingskamp. De selectie verblijft in Duitsland tot zaterdag 9 juli. Naast de wedstrijd in Düsseldorf staan er nog drie oefenwedstrijden op het programma, waarvan twee in De Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties