FC Twente Nieuws

Officieel statement Ruiz na kritiek op hoge prijs jubilieumshirt

Officieel statement Ruiz na kritiek op hoge prijs jubilieumshirt

Bryan Ruiz speelt op zaterdag 17 december om 23:00 uur zijn allerlaatste wedstrijd als profvoetballer. Zijn afscheidswedstrijd wordt gespeeld tussen LD Alajuelense en FC Twente. Voor de afscheidswedstrijd werd er ter ere van Ruiz' carrière een speciaal jubileumshirt gemaakt. Er was echter kritiek op de prijs van dit shirt. Ruiz reageert in onderstaand statement:

Een paar dagen verwijderd van het afsluiten van mijn carrière als professionele voetballer, wil ik graag iedereen bedanken die me heeft gefeliciteerd en ik wil dat zij weten dat we heel hard aan het werk zijn zodat iedereen die op 17 december bij de wedstrijd is een onvergetelijke ervaring meemaakt.

Tijdens mijn negentien jaar durende carrière heb ik altijd geprobeerd bescheiden te blijven, zowel in mijn professionele leven als in mijn privéleven. Desondanks wil ik voor voor deze gelegenheid het volgende duidelijk maken:

Liga Deportiva Alajuelense was de club waar ik mijn professionele carrière ben begonnen. De club legde de basis voor mijn carrière. Ik ben de club ontzettend dankbaar. Daarom wil ik het graag duidelijk maken dat alle opbrengsten van deze wedstrijd, naast de verkoop van officiële shirts en andere producten, naar de 'Ligas Menores' (een toernooi voor jonge spelers bij LD Alajuelense, red.) van onze geliefde club gaat.

Sinds ik ben teruggekeerd bij deze club, heb ik gezien hoe op de CAR (het trainingscomplex van LD Alajuelense, red.) iedere dag wordt gewerkt aan de toekomst van onze club en heb ik gezien wat de jonge spelers opofferen om hun droom na te jagen.

Achter de hele organisatie van dit afscheid zit een groep geweldige mensen, zoals Oliver Nowalski en zijn team. Zij hebben hun hart en ziel gegeven om mijn droomwedstrijd mogelijk te maken tegen FC Twente, dat een speciale plek in mijn hart heeft.

Dat gezegd hebbende, hoop ik dat jullie op 17 december bij mijn afscheidswedstrijd kunnen zijn in Estadio Alejandro Morera Soto. Zo kunnen we direct de 'Ligas Menores' van onze club helpen.

We zien elkaar in 'La Catedral'.

Bryan Ruiz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties