FC Twente Nieuws

Ola John verruilt RKC na één seizoen voor de zandbak

Ola John verruilt RKC na één seizoen voor de zandbak

Ola John gaat een jaar na zijn terugkeer op de Nederlandse velden alweer vertrekken uit Nederland. De oud-speler van FC Twente vertrekt naar Saudi-Arabië, waar hij gaat spelen voor Al-Hazm. Die club werd afgelopen seizoen kampioen op het tweede niveau van Saudi-Arabië.

John had gehoopt dat hij bij RKC weer zou kunnen gaan schitteren, maar dit lukte hem te weinig. Wel kwam de buitenspeler in Enschede tegen FC Twente nog wel tot twee assists. Ook scoorde hij in Waalwijk tegen Feyenoord.

In zijn enige seizoen bij RKC kwam de 29-jarige aanvaller tot 23 optredens. De twee assists tegen FC Twente waren de enige twee van de voet van John. Naast de goal tegen Feyenoord scoorde hij ook in de 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Al-Hazm wordt de negende club van de eenvoudig international van Oranje. Het begon allemaal bij FC Twente, waar hij als groot talent voor twaalf miljoen vertrok naar SL Benfica. Via onder andere Hamburger SV en Wolverhampton Wanderers FC is John nu in de zandbak beland.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties