FC Twente Nieuws

Onder 21 wint ruim in de beker, Onder 18 vernedert Quick Boys

Onder 21 wint ruim in de beker, Onder 18 vernedert Quick Boys

Terwijl het eerste elftal van FC Twente er al zeven officiële wedstrijden op heeft zitten, stond voor FC Twente / Heracles Onder 21 afgelopen weekend de eerste belangrijke wedstrijd op het programma. De ploeg van Nicky Kuiper en Jouad Boufarra speelde in de KNVB-Beker thuis tegen de leeftijdsgenoten van FC Den Bosch.

De wedstrijd werd gespeeld in Hengelo en eindigde in een ruime overwinning voor de Tukkers. De Bosschenaren werden teruggestuurd naar Brabant met een 4-0 nederlaag. Het is een prima resultaat een week voor de start van de competitie. Onder 21 speelt komende zaterdag om 15:15 uur op het trainingscentrum in Hengelo tegen NAC.

Ook de overige jeugdelftallen kwamen in actie in het bekertoernooi. Onder 18 veegde de vloer aan met Quick Boys en won met 12-0. ook Onder 13 bekert door na een 4-2 overwinning op bezoek bij NEC Nijmegen. Voor Onder 16, Onder 15 en Onder 14 zit het bekertoernooi er alweer op. Ze verloren met respectievelijk 2-4, 2-4 en 9-0.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties