FC Twente Nieuws

Onder21 oefent tegen HHC Hardenberg, supporters zijn welkom

Onder21 oefent tegen HHC Hardenberg, supporters zijn welkom

HHC Hardenberg laat via Twitter weten dat het vanavond oefent tegen een combinatie van FC Twente/Heracles Academie onder21. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19:00 uur en supporters zijn welkom. De enige voorwaarde is dat de aanwezige fans anderhalve meter afstand van elkaar bewaren.

Het wordt voor een aantal spelers van HHC Hardenberg een weerzien met de Academie. Jurjan Mannes, Rick Hemmink (foto) en Jari Oosterwijk speelden in het verleden allemaal voor de voetbalacademie. Om diverse redenen zijn de er niet in geslaagd om door te breken in het profvoetbal.

Of er ook spelers van het eerste aan zullen sluiten is nog niet bekend. De trainer is er voorstander van om de wissels van de vorige wedstrijd het liefst ook minuten te geven. Echter speelt de eerste selectie donderdag ook een oefenwedstrijd tegen 1. FC Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Duitsland achter gesloten deuren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties