FC Twente Nieuws

Onzekerheid rondom toekomst Van der Heyden: "Wil nog graag wat laten zien"

Onzekerheid rondom toekomst Van der Heyden: "Wil nog graag wat laten zien"

Jelle van der Heyden maakte in de afgelopen zomertransferperiode de overstap van FC Twente naar Vendsyssel FF. De 24-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract bij de Deense club en weet vooralsnog niet waar zijn toekomst ligt.

"Het is gek, alles is onzeker", vertelt Van der Heyden in gesprek met Fardau Wagenaar van de TC Tubantia. "Voor mij is het anders dan voor spelers in Nederland, ik kan nog spelen. Het seizoen in Denemarken duurt nog even. Daar ben ik vooral mee bezig op dit moment."

"Ik heb er geen ervaring mee, maar als ik er over nadenk: er komen meer spelers op de markt en de selecties worden kleiner, dat zal overal zo zijn", vervolgt de middenvelder. "Ik weet dus niet of het positief is. Het kan zijn dat ik hier blijf, ik ben er nog maar zo kort. Ik kwam begin september en eind november begon de lange winterstop. Nu is er de coronacrisis, ik wil nog graag wat laten zien", aldus Van der Heyden, die liever meer zekerheid ziet. "Als ik lekker kan voetballen, ga ik niet lang twijfelen."

[google]

Van der Heyden kwam in 2008 in de jeugdopleiding van FC Twente terecht. In de zomer van 2015 maakte hij de stap richting het eerste elftal. In totaal speelde Van der Heyden 58 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties