FC Twente Nieuws

Ook internationals kunnen op vakantie na invalbeurt Kjolo bij uithaal Noorwegen O21

Ook internationals kunnen op vakantie na invalbeurt Kjolo bij uithaal Noorwegen O21

Deze week waren er drie spelers van FC Twente op pad met hun nationale elftal. Václav Cerny maakte twee goals namens Tsjechië, Ramiz Zerrouki speelde twee oefeninterlands met Algerije en Mathias Kjolo zat bij de selectie van Noorwegen Onder 21. Het jeugdelftal van Noorwegen speelde oefenduels tegen de leeftijdgenoten van Frankrijk en Tsjechië.

Tegen Frankrijk werd het afgelopen zaterdag 1-1. Kjolo zat de hele wedstrijd op de bank. Dinsdagmiddag kwam de middenvelder van FC Twente wel in actie. Hij viel na een uur spelen in tegen Tsjechië. Noorwegen won het duel met 4-0.

De FC Twente-spelers zijn nu klaar met hun internationale verplichtingen en kunnen op vakantie. Op 30 november worden ze weer op de club verwacht voor de eerste training in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 3 en 10 november staan oefenduels tegen respectievelijk Almere City FC en Sparta Rotterdam op het programma. Voor het uitduel tegen Almere City start de kaartverkoop aankomende woensdag om 13:00. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Sparta ging al eerder van start. Bestel kaarten via deze link.

Na de oefenwedstrijden volgt een trainingskamp in Costa Rica van 12 tot 22 december. Tijdens het trainingskamp wordt in ieder geval de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz gespeeld door FC Twente en Ruiz' huidige club, LD Alajuelense. Trainer Ron Jans hoopt nog op een extra oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp. Op vrijdag 6 januari start de eredivisie weer met FC Twente - FC Emmen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties