FC Twente Nieuws

Oosterwijk levert contract in en stopt voor de tweede keer met voetballen

Oosterwijk levert contract in en stopt voor de tweede keer met voetballen

Jari Oosterwijk maakte in mei van dit jaar bekend dat hij voor een terugkeer stond in de voetballerij. De spits stopte in 2019 met voetballen, maar na twee jaar begon het toch weer te kriebelen. Hij tekende bij HHC Hardenberg dat uitkomt in de tweede divisie in de hoop het plezier terug te vinden.

“Het begon te jeuken om terug te keren op niveau”, zo vertelde Oosterwijk destijds op de clubwebsite van HHC. "Toen ik gestopt was bij FC Twente heb ik contact gekregen met HHC Hardenberg. Ik heb een ontzettend goed gevoel bij deze club."

We zijn nog geen zes maanden verder en nu komt het nieuws naar buiten dat Oosterwijk heeft besloten zijn avontuur te staken. Naar eigen zeggen kon hij het goede gevoel niet terugvinden waardoor hij besloot de handdoek voor de tweede keer in de ring te gooien.

“Helaas kon ik niet het gevoel terugvinden in het voetbal waarop ik had gehoopt. Desondanks ben ik HHC Hardenberg ontzettend dankbaar voor deze kans", zo vertelt de spits op de clubwebsite van HHC.

"Uiteraard hebben we begrip voor de keuze die Jari heeft gemaakt. We kijken terug op een korte, maar goede samenwerking. En we wensen hem natuurlijk een mooie toekomst toe", aldus bestuurslid Bert Nijboer.

Oosterwijk speelde dit seizoen acht van de tien competitiewedstrijden mee bij HHC. Vijf keer als basiskracht en drie keer als invaller. Dat het moeizaam ging, blijkt wel uit de cijfers. De 26-jarige aanvaller scoorde geen enkel doelpunt en was ook niet belangrijk middels het geven van één of meer assists.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties