FC Twente Nieuws

Opmerkelijk: Geen plek voor Zerrouki in spelersbus Algerije

Opmerkelijk: Geen plek voor Zerrouki in spelersbus Algerije

Het meespelen van Ramiz Zerrouki in de tweede wedstrijd van de Afrika Cup is nog altijd hoogst onzeker. Eerder deze week verscheen er een foto van de middenvelder op het trainingsveld, maar deze gaf niet het hele verhaal weer want Zerrouki trainde nog niet met de groep.

Op de foto zijn Ramiz Zerrouki en zijn teamgenoot Adam Ounas te zien. Het tweetal moest de eerste wedstrijd tegen Sierra Leone aan zich voorbij laten gaan. De officiële lezing was dat beide spelers geblesseerd waren. Ook gingen er geruchten dat de spelers positief waren getest.

Vrijdag stond er een besloten training op het programma voor de Algerijnse ploeg. De selectie reisde per bus, maar Zerrouki en zijn teamgenoot Ounas werden afgezonderd van de groep. Het tweetal reisde afgezonderd van de groep in een auto naar het stadion. Zie foto onderaan het bericht.

Opmerkelijk was het statement van de Algerijnse voetbalbond na afloop van de training. Er zijn geen blessures binnen de selectie, niemand is positief getest op het coronavirus en alle spelers hebben deelgenomen aan de groepstraining. Waarom uitgerekend Zerrouki en Ounas buiten de bus werden gehouden werd niet benoemd.

Zondag zal duidelijk worden of Zerrouki fit genoeg is om te starten tegen het nietige Equatorial Guinea. Die wedstrijd moet worden gewonnen door de regerend kampioen na de blamage (0-0) tegen Sierra Leone. De wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt live uitgezonden op ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties