FC Twente Nieuws

Opmerkelijk: Transfervrije Assaidi flirtte met amateurclub

Opmerkelijk: Transfervrije Assaidi flirtte met amateurclub

De transferperiode is voorbij, wat betekent dat clubs nu in principe geen transfers meer kunnen doen. Uitzondering op de regel zijn de transfervrije spelers, die zich nog wel kunnen verbinden aan een club. Een van die spelers is Oussama Assaidi, die zijn aflopende contract bij FC Twente niet besloot te verlengen.

De 31-jarige vleugelaanvaller is sinds zijn vertrek bij FC Twente nog steeds clubloos. Volgens FOX Sports heeft Assaidi wel even geflirt met amateurclub HBOK, maar hoopt hij toch nog op een nieuwe club in het betaalde voetbal. VV HBOK speelt in de tweede klasse van de zaterdagamateurs.

[google]

Assaidi kwam in december 2016 transfervrij naar FC Twente, nadat hij een maand eerder zijn contract bij Al-Ahli liet ontbinden. De vleugelaanvaller was in het degradatiejaar een van de lichtpuntjes bij FC Twente, maar kon afgelopen seizoen vanwege een langdurige blessure geen potten breken.

De vleugelaanvaller speelde in totaal 45 wedstrijden voor FC Twente, waarin hij goed was voor negen doelpunten en vier assists.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties