FC Twente Nieuws

Opstelling: Assaidi ontbreekt tegen VVV

Opstelling: Assaidi ontbreekt tegen VVV

Om 12:30 uur wordt in de Venlose Koel afgetrapt tussen VVV en FC Twente. Voor FC Twente één van de zes finales richting het einde van de competitie. Om van de laatste plek af te komen moeten de Tukkers winnen in Venlo. Dit komt door de verrassende 0-3 overwinning van Roda JC op bezoek bij Vitesse. De dichtstbijzijnde ploeg is nu Sparta dat twee punten voorsprong heeft.

Interim-trainer kan tijdens zijn eerste wedstrijd geen beroep doen op Maria, Vuckic, Ter Avest, El Hamdaoui en Lam. De eerste vier zijn geblesseerd en laatstgenoemde is geschorst. Wel kan Pusic beschikken over Holla en Boere die aan het begin van de week nog twijfelgevallen waren. Op het laatste moment kreeg Pusic nog een extra tegenslag. Ook Assaidi kan niet meespelen omdat hij niet fit genoeg is.

[google]Zoals verwacht heeft Pusic het roer flink omgegooid. De trainer heeft een andere filosofie dan Verbeek en zal meer op de aanval gaan spelen. Hiervoor heeft hij de volgende spelers geselecteerd.

Opstelling FC Twente:
Drommel, Van der Lely, Bijen, Thesker, Cuevas, Holla, Maher, F. Jensen, Tighadouini, Slagveer en Boere

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties