FC Twente Nieuws

Oud-FC Twente speler George vindt club op tweede niveau Bulgarije

Oud-FC Twente speler George vindt club op tweede niveau Bulgarije

Dylan George gaat aan de slag op het tweede niveau van Bulgarije. De door FC Twente opgeleide George komt te spelen voor Spartak Varna, waar hij tot en met juni 2023 heeft getekend.

In 2012 werd de buitenspeler door FC Twente opgepikt bij DEM uit Beverwijk. Na ruim vier jaar maakte de 23-jarige buitenspeler zijn debuut in de eredivisie. In zijn eerste twee seizoenen bij het eerste kwam de vleugelaanvaller tot zestien wedstrijden en twee doelpunten.

Echt doorbreken deed de vleugelflitser uit Beverwijk echter nooit in Enschede. In het seizoen 2018-2019 werd hij daarom verhuurd aan Helmond Sport. Zijn verblijf in Helmond groeide echter niet uit tot een succes.

Weer een seizoen later vertrok de door FC Twente opgeleide speler definitief uit Enschede. Hij tekende voor de amateurclub HHC Hardenberg. Veel officiële wedstrijden speelde hij ook hier niet. In Bulgarije hoopt het voormalig talent op meer speelminuten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties