FC Twente Nieuws

Oud-keeper van FC Twente moet Fortuna Sittard naar handhaving loodsen

Oud-keeper van FC Twente moet Fortuna Sittard naar handhaving loodsen

Michael Verrips keert op huurbasis terug in de eredivisie. De oud-doelman van FC Twente gaat aan de slag bij Fortuna Sittard, zo meldt onder andere Voetbal International. Verrips wordt door de Limburgers met een optie tot koop gehuurd van Sheffield United FC.

De inmiddels 25-jarige doelman baarde opzien toen hij vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Emmen. De sluitpost verving Dennis Telgenkamp na de winterstop onder de lat en wist er samen met een aantal andere aanwinsten voor te zorgen dat de Drentse formatie nog mee mocht doen aan de play-offs om promotie en degradatie. Hoewel het in deze play-offs alsnog misging, had niemand een deelname hieraan überhaupt nog voor mogelijk gehouden.

Nu keert Verrips dus terug in de eredivisie. Wederom komt hij in de winterstop een degradatiekandidaat versterken. Fortuna Sittard staat er echter wel iets beter voor dan FC Emmen dat destijds stond. De Limburgers staan allereerst een plekje hoger (zeventiende) en het gat tot boven de streep bedraagt slechts drie punten.

Met Fortuna Sittard zal de keeper op 7 mei spelen tegen zijn oude club FC Twente. Verrips keepte nooit een wedstrijd in het eerste van de Tukkers, maar stond in zijn tijd in Enschede samen met zijn collega Joël Drommel te boek als een groot talent. Uiteindelijk kwam dat er in Twente niet uit en besloot de club hem transfervrij te laten gaan. Via Sparta, MVV (huur), KV Mechelen, Sheffield United FC, FC Emmen (huur) en weer Sheffield United FC is hij nu dus beland in Sittard.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties