FC Twente Nieuws

Oud-ploeggenoot hekelt prijs jubileumshirt Ruiz: "Hoe ondankbaar"

Oud-ploeggenoot hekelt prijs jubileumshirt Ruiz: "Hoe ondankbaar"

Op 17 december staat de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz gepland. Om 16:00 lokale tijd zal af worden getrapt tussen LD Alajuelense en FC Twente. Bij de club uit Costa Rica begon en eindige Ruiz zijn profcarrière. Bij FC Twente beleefde hij in twee seizoenen grote successen met als hoogtepunt het binnenhalen van de titel in 2010.

Voor de afscheidswedstrijd is een speciaal tenue ontwikkeld waar men maar liefs vier maanden aan heeft gewerkt. Het is een collector's item want er zijn er maar 1000 van gemaakt. Er is echter ook kritiek want het shirt kost maar liefst 62.000 Costa Ricaanse colon, omgerekend 100 euro. Oud-teamgenoot Carlos Hernández spreek schande van deze prijsstelling.

"Bryan is een geweldige speler, maar hoe ondankbaar is het om dat in rekening te brengen voor een shirt ??‍♂️", is de reactie van de inmiddels gestopte speler waarmee Ruiz jarenlang samenspeelde in het nationale elftal van Costa Rica.

Helaas voor de Twente-supporters is er online geen mogelijkheid om het jubileumshirt aan te schaffen. Wie op de verkooplink klikt krijgt de melding dat er geen toegang wordt verschaft tot de website door de beheerder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties