FC Twente Nieuws

Oud-trainer FC Twente vrouwen tekent bij de KNVB

Oud-trainer FC Twente vrouwen tekent bij de KNVB

Arjan Veurink stond jarenlang aan het roer bij de vrouwen van FC Twente. Met de vrouwenploeg van de Tukkers pakte de Ommenaar in totaal vier landstitels en één beker. De 30-jarige coach gaat nu aan de slag bij de KNVB. Hij wordt assistent-bondscoach bij het Nederlands vrouwenelftal, zo meldt de KNVB.

[google]Per 1 februari tekent Arjan Veurink een contract tot de zomer van 2019. De oud-trainer van FC Twente wordt assistent van bondscoach Sarina Wiegman. Tot 1 juli 2017 combineert Veurink zijn assistentschap met zijn huidige werk bij SciSports. Arjan Veurink geeft aan dat hij deze kans absoluut niet wou laten lopen.

"Ik heb het bij mijn huidige werkgever SciSports en voetbalclub OZC Ommen uitstekend naar mijn zin, maar deze kans wilde ik echt niet laten lopen. Als coach van FC Twente Vrouwen volgde ik de ontwikkeling van het Nederlands elftal uiteraard al jaren op de voet. Het is voor mij een fantastisch vooruitzicht om met de beste speelsters van Nederland aan de slag te gaan richting het EK", aldus de 30-jarige Ommenaar. [ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties