FC Twente Nieuws

Overleden Tioté vandaag herdacht tijdens afscheidsbijeenkomst

Overleden Tioté vandaag herdacht tijdens afscheidsbijeenkomst

[google] Het plotselinge overlijden van Cheick Tioté zal bij veel mensen nog altijd niet verwerkt zijn en dat heeft vanzelfsprekend tijd nodig. Bij de club waar hij het laatste speelde, en waar het op de training zo mis ging, zal vandaag een herdenking plaats gaan vinden. Het Chinese Beijing Enterprises FC wil hiermee een laatste eer brengen aan de omgekomen profvoetballer.

De voetbalgemeenschap reageerde geschokt op het plotselinge overlijden van Cheick Tioté en om die reden heeft Beijing Enterprises FC ervoor gekozen om een herdenking te organiseren en zo zijn familie en (oud)ploeggenoten de kans te bieden om een laatste eer te brengen aan de voetballer die in Nederland vooral bekend is om zijn ijzersterke rol in het eerste elftal van FC Twente, meldt Daily Mail.

De zaakwaarnemer van Tioté geeft met een reactie op het Twitteraccount van Distinct Agency een korte verklaring. "Tioté's familie zal er zijn samen met zijn teamgenoten van het heden en uit het verleden. Woensdag zal hij worden teruggevlogen naar Ivoorkust."

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties