FC Twente Nieuws

PEC Zwolle wil Bruns en Lachman deze maand nog lozen

PEC Zwolle wil Bruns en Lachman deze maand nog lozen

Eén van de spelers die de afgelopen jaren meerdere malen in verband is gebracht met een terugkeer naar FC Twente is Thomas Bruns. De 27-jarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en wordt dit jaar door Vitesse verhuurd aan PEC Zwolle. Hier lijkt zijn avontuur echter vroegtijdig te eindigen.

De Wierdenaar is achtergebleven in Nederland terwijl de selectie van PEC Zwolle zaterdag vertrok naar Spanje. Een keuze die hij niet zelf heeft gemaakt. "Ik mag niet mee", zo laat hij weten in gesprek met Wagenaar van het AD. Hij moet aansluiten bij de beloften mag deze maand nog vertrekken bij de club.

Wat er precies is gebeurd waardoor PEC Zwolle niet met hem door wil, wil Bruns niet zeggen. "Maar er spelen meerdere factoren mee. Ik ga nu kijken wat de opties zijn." Dit zal hij gaan doen in overleg met Vitesse waar de middenvelder nog tot 2021 onder contract staat. Een terugkeer naar FC Twente lijkt onwaarschijnlijk. Van Leeuwen richt zich momenteel met name op een rechtsback, een mandekker en een spits.


[google]

Naast Bruns heeft nog een oud-FC Twente speler van PEC Zwolle het nieuws gekregen de club te mogen verlaten. Het betreft Darryl Lachman die in het seizoen 2014-2015 onder contract stond bij FC Twente. Na een conflict met de trainer en uit de selectie te zijn gezet, speelde hij voor Sheffield Wednesday, sc Cambuur, Willem II en nu PEC Zwolle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties