FC Twente Nieuws

Persoonlijk drama voor Aitor in Griekenland

Persoonlijk drama voor Aitor in Griekenland

Er is een abrupt einde gekomen aan het seizoen van Aitor Cantalapiedra. De Spanjaard was bezig aan zijn beste seizoenstart in zijn carrière, maar zondag sloeg het noodlot toe in de thuiswedstrijd tegen Aris. In de 83e minuut, bij een 0-0 tussenstand, ging de 26-jarige aanvaller schreeuwend naar de grond met een zware knieblessure.

Vandaag laat de aanvaller via zijn Instagram weten dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Dit houdt in dat dit seizoen normaliter niet meer in actie komt. Het herstel van deze blessure neemt doorgaans tussen de 6 en 9 maanden in beslag.

Aitor sloot het afgelopen seizoen af als de grote man door de winnende te scoren in de Griekse bekerfinale. Er was interesse van andere clubs, maar de aanvaller besloot om er nog een jaar aan vast te plakken. Tot zijn blessure stond zijn teller op 8 doelpunten en twee assists in 9 wedstrijden. Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract bij Panathinaikos af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties