FC Twente Nieuws

'Plaaggeest' Polak tekent voor extra seizoen bij ADO Den Haag (v)

'Plaaggeest' Polak tekent voor extra seizoen bij ADO Den Haag (v)

Sjaak Polak blijft ook komend seizoen de hoofdtrainer van ADO Den Haag Vrouwen. De voormalig linksback van FC Twente is alweer bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van de ploeg uit de door hem geliefde residentiestad. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2023.

"Ik ben blij met het vertrouwen van de directie en spelersgroep. We hebben samen de afgelopen jaren al mooie momenten mogen meemaken en ik kijk ernaar uit om dit voor te zetten in het nieuwe seizoen", zo vertelt hij op de clubwebsite van de Hagenezen.

Polak zet zijn krabbel een dag nadat zijn team werd uitgeschakeld in de halve finale van de KNVB-beker. Na verlenging werd verloren van PSV. "Helaas hebben we onszelf gisteren niet beloond, maar desondanks ben ik enorm trots op deze ploeg. Ze hebben alles gegeven en daarnaast hebben ze ook nog eens een hele goede pot op de mat gelegd."

Sjaak Polak heeft van ADO Den Haag een ware vechtmachine gemaakt en daar weet FC Twente inmiddels alles van. Dit seizoen speelden de Tukkers twee keer tegen de Hagenezen en twee keer werd het 4-4.

Ook Ajax heeft vorige week ondervonden dat je niet zomaar wint van ADO. De Amsterdammers kwamen niet verder dan een gelijkspel waardoor FC Twente weer de koploper is. Op 6 mei treft FC Twente ADO Den Haag voor de derde en laatste keer dit seizoen. De wedstrijd wordt gespeeld in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties