FC Twente Nieuws

Politie: Lukoki niet overleden aan gevolgen van mishandeling

Politie: Lukoki niet overleden aan gevolgen van mishandeling

Onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat er geen verband is tussen de dood van Jody Lokuki en de mishandeling in Almere een week daarvoor. Het Parool laat weten dat er wel vier mannen zijn opgepakt in verband met de vechtpartij. Eén van de vier verdachten zit nog altijd vast.

Vorige week werden drie verdachten opgepakt. Het zou gaan om een 36-jarige man uit Almere, een 35-jarige man uit Heino en een 23-jarige man uit Hilversum. Na verhoor mochten ze weer vertrekken. Afgelopen dinsdag werd een 35-jarige verdachte uit Almere opgepakt. Hij wordt nu verdacht van poging tot doodslag. De andere drie worden verdacht van betrokkenheid bij mishandeling.

Lukoki overleed op 9 mei aan een hartstilstand. Op dat moment werd hij in een kunstmatige coma gehouden nadat zijn been was geamputeerd. De artsen moesten overgaan tot deze zware ingreep na een infectie en zuurstoftekort.

Inmiddels is er sectie uitgevoerd op zijn lichaam en hieruit is gebleken dat de vechtpartij geen invloed heeft gehad op zijn overlijden. Over de daadwerkelijke doodsoorzaak wil de politie nog geen uitspraken doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties