FC Twente Nieuws

Pröpper conditioneel op de goede weg: "Het begint te komen"

Pröpper conditioneel op de goede weg: "Het begint te komen"

Robin Pröpper is een van de nieuwe gezichten bij FC Twente. Pröpper kwam eerder deze zomer transfervrij over van Heracles Almelo. Hoewel de sentimenten daardoor hoog opliepen, lijkt de 27-jariger verdediger inmiddels op zijn plek in Enschede.

Afgelopen vrijdag speelde hij een uur mee in de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Hoewel de centrumverdediger net als ieder ander nog niet geheel fit is, lijkt hij op de goede weg. "Het begint te komen", vertelt de geboren Arnhemmer op FC TwenteTV.

Toch geeft de nieuwe aanwinst van de Tukkers aan dat hij er op een gegeven moment wel even een beetje doorheen zat. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik rond minuut vijftig wel even naar de klok keek, maar uiteindelijk zijn die zestig minuten prima. Langzamerhand kunnen we dat uit gaan bouwen naar negentig minuten."

[google]

Vol gas

De voormalig aanvoerder van Heracles geeft aan dat hij blij is dat hij zich weer op voetbal kan richten. "Ik wilde een nieuwe uitdaging en die heb ik gekregen. Ik ga er vol gas voor om het zo leuk en goed mogelijk te maken. Ik heb een leuke tijd tot nog toe, ze hebben me goed opgevangen. Het is een mooie en grote club, dus ik ben er blij mee", besluit Pröpper tevreden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties