FC Twente Nieuws

PSV-supporters slachtoffer van wangedrag Fiorentina-fans

PSV-supporters slachtoffer van wangedrag Fiorentina-fans

Vorige week donderdag kwam ACF Fiorentina op bezoek in De Grolsch Veste. De meegereisde supporters misdroegen zich buiten de wedstrijd en in het stadion. Tijdens de wedstrijd werd er een vuurwerkbom en een fakkel naar beneden gegooid, in een familievak vol FC Twente-supporters. PSV-supporters zijn hier het slachtoffer van geworden.

PSV komt zaterdag om 18:45 uur op bezoek in Enschede. De meereizende supporters zullen na maatregelen van FC Twente niet mogen eten en drinken in het uitvak. Wel mogen de supporters op de promenades van het uitvak wat nuttigen. Gelukkig maar voor de supporters, want het broodje Twenteham willen veel Eindhovenaren niet aan zich voorbij laten gaan.

FC Twente liet eerder al weten maatregelen te gaan nemen naar aanleiding van de incidenten bij de wedstrijd tegen Fiorentina. Ook wordt er strenger gecontroleerd op het gooien van drank door zowel thuis- als uitsupporters. Voor supporters uit de vakken 123 en 124 zijn drankgooiers vanuit het uitvak zeer vervelend. Deze toeschouwers zitten recht onder het uitvak, waardoor ze bekers drank op hun hoofd krijgen. Als het goed is hebben deze supporters hier tegen PSV gelukkig geen last van.

Een PSV-supporter laat op Twitter weten dat de fans van de koploper van de eredivisie die De Grolsch Veste zaterdagavond zullen bezoeken het volgende bericht hebben ontvangen van FC Twente:

PSV-supporters slachtoffer van wangedrag Fiorentina-fans

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties