FC Twente Nieuws

Pusic baalt: "Fredrik is tegen mijn zin verkocht"

Pusic baalt: "Fredrik is tegen mijn zin verkocht"

Fredrik Jensen was woensdagochtend één van de grote afwezigen tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen. Terwijl zijn ploeggenoten het gras betraden was de Fins international bij FC Augsburg om daar een vijfjarig contract te ondertekenen.

Jensen had bij FC Twente nog een contract tot medio 2020 waardoor de Duitsers flink in de buidel moesten tasten. Hoewel de marktwaarde werd geschat op twee miljoen euro, ontving FC Twente rond de drie miljoen euro voor de middenvelder. Geld dat de club goed kan gebruiken. Toch was niet iedereen tevreden.

Het betreft de nieuwe hoofdtrainer Marino Pusic. "Fredrik is tegen mijn zin verkocht", zo laat een teleurgestelde Pusic weten in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia. "Maar je hebt ook te maken met de wensen van de speler en de situatie van de club. En dan moet je je bij bepaalde dingen neerleggen."

[google]

Wie er voor Jensen in de plaats komt is vooralsnog onbekend. "Mijn wensen zijn bekend. We wachten op het moment dat de lichten op groen worden gezet." De verwachting is dat er na 1 juli meer duidelijkheid zal komen. Dan begint Ted van Leeuwen officieel als technisch directeur bij FC Twente.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties