FC Twente Nieuws

Sadílek keert mogelijk toch voor winterstop terug

Sadílek keert mogelijk toch voor winterstop terug

Michal Sadílek leek niet meer inzetbaar te zijn voor de winterstop. De middenvelder kampt al lange tijd met oorsuizen en ging zelfs naar geboorteland Tsjechië voor extra onderzoek. Hij was begin deze week weer aan de beterende hand, maar het bleef volgens hoofd fysio Wouter Vos 'heel lastig'. Zijn herstel lijkt nu echter eindelijk echt de goede kant op te gaan.

Volgens clubwatcher Tijmen van Wissing van RTV Oost traint Sadílek deze week weer goed mee met de selectie van FC Twente. "De verwachting is vanzelfsprekend dat hij de wedstrijdselectie van zondag nog niet gaat halen. Mogelijk een weekje later wel", meldt Van Wissing op Twitter.

Sadílek ligt er al sinds eind augustus uit. Hij raakte toen geblesseerd aan de lies in de wedstrijd tegen FC Volendam. Van de liesblessure is hij allang weer hersteld, maar de Tsjech kreeg last van oorsuizen. Dit heeft hem lange tijd aan de kant gehouden. Hij was aan de beterende hand, maar lijkt nu ook echt fit genoeg om mee te trainen met de eerste selectie.

De wedstrijd tegen RKC Waalwijk van aankomende zondag 14:30 uur zal dus nog te vroeg komen voor de 23-jarige middenvelder. Een week later, als FC Twente op hetzelfde tijdstip aantreedt tegen Go Ahead Eagles, zou hij wel weer bij de selectie kunnen zitten. Daarna is er nog één wedstrijd tot de winterstop. Dit is de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam van vrijdag 11 november 20:00 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties