FC Twente Nieuws

Sadílek keert terug met hamstringblessure

Sadílek keert terug met hamstringblessure

FC Twente-trainer Ron Jans heeft al zijn selectiespelers weer compleet. Vandaag keerden Ramiz Zerrouki en Michal Sadílek terug in Hengelo. Het tweetal mocht later aansluiten omdat ze tijdens de vakantieperiode opgeroepen werden voor het nationale team.

Zerrouki speelde drie interlands en Sadílek vier. Helaas kwam hij niet ongeschonden uit de laatste wedstrijd tegen Spanje. Hij moest al na 30 minuten het veld verlaten met een hamstringblessure. Dit was dan ook de reden dat hij vandaag niet op het veld stond.

Sadílek werkte binnen een programma af, zo meldt 1Twente. FC Twente zal de Tsjech langzaam weer brengen en zal hierbij geen enkel risico willen lopen. Sadílek is een zeer belangrijke schakel binnen het team en zal langzaam worden klaargestoomd. De eerste officiële wedstrijd is op donderdag 4 augustus. Dan speelt FC Twente de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Conference League.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties