Samenvatting Werder Bremen - FC Twente oefenwedstrijd 16-07-2022 (3-3)

FC Twente heeft zaterdagmiddag de vierde wedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2022-2023 gespeeld. Na te hebben gewonnen van Bon Boys (11-0), FC Nordsjælland (1-0) en Fortuna Düsseldorf (5-1) kwam er tegen Werder Bremen een eind aan die reeks. In Duitsland werd er met 3-3 gelijkgespeeld.

De wedstrijd werd verdeeld over twee helften van 60 minuten. Aan de kant van FC Twente waren Ugalde, Van Wolfswinkel en Cleonise de spelers die zorgden voor de doelpunten. Een kwartier voor tijd kreeg Cerny, bij een stand van 3-3, nog een kans vanaf de penaltystip. Echter wist de Tsjech deze penalty niet te verzilveren.

De wedstrijd tegen Werder Bremen zou in eerste instantie kunnen worden bezocht door supporters. Eerder deze week werd er echter gemeld dat dat op last van autoriteiten niet door kon gaan. Achter besloten deuren mocht de wedstrijd wel doorgaan. De samenvatting van de wedstrijd en de wedstrijd in zijn volledigheid zijn hieronder terug te vinden.