FC Twente Nieuws

Schenk bedankt supporters: "Feest dat we toen hebben gevierd zal ik niet snel vergeten"

Schenk bedankt supporters: "Feest dat we toen hebben gevierd zal ik niet snel vergeten"

FC Twente heeft de overgang van Xandro Schenk zojuist officieel bevestigd. De verdediger vertrekt naar Saoedi Arabië waar hij gaat spelen voor Al Batin FC. FC Twente ontvangt een kleine transfersom voor de reserve aanvoerder. Op de clubwebsite van FC Twente neemt hij afscheid van de supporters van FC Twente.

"Ik heb uiteraard een dubbel gevoel bij het vertrek, we zijn goed begonnen en ik heb tot nu toe alles gespeeld. Soms komt er echter iets op je pad, waarvan je denkt ‘Waarom niet?’

"Ik wilde nog graag een keer naar het buitenland en dan is dit een mooie mogelijkheid, het is ook een avontuur. Ik sluit direct na het weekend al aan bij de nieuwe ploeg."

"Ik dank de club en de supporters voor de paar fijne jaren in Twente. In mijn eerste jaar keerden we, nadat de club gedegradeerd was, meteen terug in de eredivisie. Het feest dat we toen met de supporters hebben gevierd zal ik niet snel vergeten", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties