Scorende Fredrik Jensen redt punt voor Finland

Dit weekend geen eredvisie-voetbal. De competitie ligt stil vanwege de interlandweek en FC Twente heeft een aantal selectiespelers aan verschillende nationale teams moeten afstaan. In totaal kent de club uit Enschede 10 internationals. Fredrik Jensen speelde voor Finaland onder 21 en wist een achterstand tegen de leeftijdsgenoten van Polen om te buigen in een gelijkspel.

[google]Vanaf de 71e minuut keken de Finnen tegen de achterstand aan. Vijf minuten later was het FC Twente-middenvelder Jensen die de 3-3 in het doel wist te prikken. Broer Richard speelde als aanvoerder 90 minuten mee. Nikola Gjorgjev verloor met Macedonië onder 21 van Servië U21. De buitenspeler maakte de 90 minuten vol voor de Macedoniërs. Thomas Lam speelde met Finland met 0-0 gelijk tegen Kroatië, echter kwam de mandekker niet binnen de lijnen.

Ook Joël Drommel kwam niet in actie in de met 3-0 gewonnen wedstrijd van Oranje U21 tegen de leeftijdsgenoten van Letland. Hidde ter Avest verloor met Oranje onder 20, met de aanvoerdersband om zijn bovenarm, van Duitsland U20. Jeffrey de Lange zat bij de selectie van Dwight Lodeweges, maar kwam niet in actie. Isaac Buckley-Ricketts wist eerder al met Engeland Italië U20 met 5-1 aan de kant te zetten.

Marko Kvasina verloor met Jong Oostenrijk van Jong Rusland. Kvasina werd na rust ingebracht, maar wist niet te voorkomen dat de Russen met 1-0 wonnen.