FC Twente Nieuws

Slot teleurgesteld: "Heb veel meer kansen van FC Twente gezien"

Slot teleurgesteld: "Heb veel meer kansen van FC Twente gezien"

FC Twente herpakte zich zaterdagavond met de 2-0 zege op AZ. De bezoekers werden afgelopen week door NAC Breda uitgeschakeld in de KNVB Beker en kregen opnieuw een bittere pil te verwerken.

"Die komt hard aan", vertelt AZ-trainer Arne Slot tegenover AZ TV. "Afgelopen woensdag kwam de nederlaag al hard aan, want dat betekende de uitschakeling in het bekertoernooi. Dan hoop en verwacht je dat je daar een antwoord op geeft, maar ik moet zeggen dat - met name de eerste helft - schrijnend om te zien was."

"Ik vond het met afstand onze slechtste wedstrijd van het seizoen", vervolgt de oefenmeester. "Woensdag was het ook niet goed, maar toen hebben we nog wel 'AZ-voetbal' gezien. In de eerste helft tegen FC Twente heb ik dat helemaal niet gezien. Volgens mij hebben we voor rust niet eens op doel geschoten. Dan breng je wel heel weinig van waar wij normaal voor staan."

[google]

In de tweede helft besloot Slot om het over een andere boeg te gooien. "Toen hebben we een verdediger erbij gebracht en alleen maar lange ballen gespeeld, in de hoop dat we daarmee iets konden forceren. Maar ik heb in de tweede helft veel meer kansen van FC Twente gezien dan van ons. Dan kun je zeggen dat dat ook niet tot het gewenste resultaat heeft geleid", aldus Slot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties