FC Twente Nieuws

Steijn sluit weer aan na lange nasleep hersenschudding

Steijn sluit weer aan na lange nasleep hersenschudding

Goed nieuws uit de ziekenboeg van FC Twente. Na bijna vier weken afwezigheid is Sem Steijn weer aangesloten bij de selectie. De middenvelder raakte geblesseerd tijdens de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Hij moest al in de rust naar de kant na een harde botsing. Onderzoek weer uit dat hij een hersenschudding had opgelopen.

Steijn moest rust nemen en het herstel duurde langer dan verwacht. De Hagenees hiel lang last van de klap en de club besloot niets te overhaasten. Tijdens de interlandperiode heeft Steijn anderhalve week om weer volledig fit te worden. Op 1 oktober staat de thuiswedstrijd tegen Vitesse op het programma.

Opmerkelijk was dat zijn vervanger in de wedstrijd tegen FC Volendam ook een hersenschudding opliep. Vlap kwam na rust in het veld en kreeg een bal van teamgenoot Tzolis op zijn hoofd. De man uit Sneek voetbalde door, maar moest voor het eindsignaal alsnog naar de kant. Hij herstelde sneller en heeft inmiddels alweer twee wedstrijden gespeeld.

Met de terugkeer van Steijn is de ziekenboeg bijna weer leeg. Pleguezuelo sloot vorige week weer aan na een buikspierblessure en de verwachting is dat ook Tzolis snel weer aan kan sluiten. Hij moest Heerenveen-uit missen door een beenblessure, maar sloot deze week wel aan bij de nationale selectie van Griekenland. Ook is de verwachting dat Michal Sadílek voor de herstart van de competitie weer hersteld is van zijn liesblessure. Hij trainde vandaag nog niet mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties