FC Twente Nieuws

Stoch kiest voor avontuur bij Turkse promovendus

Stoch kiest voor avontuur bij Turkse promovendus

Voor de supporters die Miroslav Stoch graag terug zien keren naar FC Twente is er slecht nieuws. De kleine aanvaller heeft ervoor gekozen om terug te keren naar Turkije. Hij gaat aan de slag bij Altay SK aldus de Turkse site Haberport.

Altay SK is één van de clubs uit de Turkse stad Izmir en neemt de aanvaller transfervrij over van het Poolse Zaglebie Lubin waar hij zijn aflopende contract niet werd verlengd. Stoch gaat spelen in het Bornova Aziz Kocaoğlu dat plaats biedt aan 9.138 toeschouwers.

[google]

Stoch speelde in het verleden al eerder in de Turkse Super Lig. Direct nadat hij in 2010 kampioen werd met FC Twente als huurspeler van Chelsea FC, werd hij verkocht aan Fenerbahce. In totaal stond hij zeven jaar onder contract bij de Turkse grootmacht. In de tussentijd werd hij drie keer verhuurd aan PAOK Saloniki, Al-Ain FC en Bursaspor.

Altay SK zal voor velen een club zijn die weinig belletjes doet rinkelen. De club speelde in het seizoen 2016-2017 nog op het vierde niveau waarna het via de play-off promoveerde. Een jaar later promoveerde de club opnieuw en afgelopen seizoen werd het kunstje nogmaals herhaald. De club eindigde als vijfde en promoveerde via de playoffs naar het hoogste Turkse niveau.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties