FC Twente Nieuws

Streuer bevestigt: Troupée kandidaat-opvolger te dure Ebuehi

Streuer bevestigt: Troupée kandidaat-opvolger te dure Ebuehi

De kans dat Tyronne Ebuehi komend seizoen nog in het short van FC Twente speelt wordt kleiner en kleiner. FC Twente wil de rechtsback graag nog een extra jaar huren van Benfica, maar de Portugese club wil de Nigeriaans international het liefst verkopen. Ondanks de optie tot koop is dit financieel niet haalbaar voor de Tukkers.

Er is eigenlijk maar één optie voor de technisch directeur en dat is doorschakelen naar plan B. Hierbij is Streuer onder andere uitgekomen bij Giovanni Troupée. De rechtsback is momenteel transfervrij nadat zijn contract bij FC Utrecht niet werd verlengd. In het seizoen 2019-2020 werd Troupée voor een half jaar gehuurd van FC Utrecht Veel spelen deed hij niet omdat de competitie werd afgebroken vanwege het coronavirus.

Streuer bevestigt: Troupée kandidaat-opvolger te dure Ebuehi

Afgelopen winter werd de 23-jarige back ook al gelinkt aan een terugkeer naar FC Twente. Vandaag bevestigt Jan Streuer dat een tweede periode van Troupée bij FC Twente niet is uit te sluiten. Ook de speler zelf vertelde ons begin deze maand dat hij open staat voor een tweede termijn in Enschede.

[google]

Glenn Bijl

FC Twente heeft ook gedacht aan FC Emmen-back Glenn Bijl, maar volgens Streuer wordt dat een lastig verhaal. Bijl heeft nog een doorlopend contract bij de degradant met een marktwaarde van zo'n één miljoen euro. Daarnaast zijn er meerdere clubs geïnteresseerd in de verdediger die vorig seizoen nog werd gelinkt aan Feyenoord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties