FC Twente Nieuws

Streuer sluit langer verblijf bij FC Twente niet uit

Streuer sluit langer verblijf bij FC Twente niet uit

In 2020 werd Jan Streuer door Paul van der Kraan benaderd voor de openstaande functie van technisch directeur. Van der Kraan kon geen geschikte opvolger vinden van Ted van Leeuwen en vroeg of zijn oud-collega bij Vitesse trek had in een tijdelijk avontuur bij de club waar hij als voetballer debuteerde. Streuer had besloten niet meer aan te sluiten bij een club, maar voor 'zijn' FC Twente maakte hij een uitzondering.

Inmiddels zijn we meer dan twee jaar verder en Jan Streuer is nog altijd de technische baas bij FC Twente. Na het bijtekenen afgelopen juni sprak hij uit dat iedereen er vanuit moet gaan dat dit zijn laatste seizoen is bij FC Twente. Daar lijkt hij nu echter op terug te komen.

"Heb ik dat zo gezegd? Ik kijk wel hoe het gaat", is de nuchtere reactie van de inmiddels 71-jarige Streuer. "Het belangrijkste is dat je er plezier in hebt en dat de resultaten goed zijn. Dat is allebei nog het geval", vertelt hij in gesprek met de Telegraaf.

Wel is er iets dat hem dwars zit. "We hebben onszelf dit seizoen wel tekortgedaan met die nederlagen tegen Volendam en Heerenveen." Had FC Twente deze wedstrijden gewonnen, dan was de ploeg nu koploper van de eredivisie. Een gemiste kans, maar het zal geen invloed hebben op zijn besluit om door te gaan of niet. Een keuze die hij nu nog niet hoeft te maken. "Ik kijk verderop in het seizoen wel wat er gaat gebeuren.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties