Supporters kritisch: "Scorebordjournalistiek is geen excuus voor anti-voetbal"

FC Twente won dinsdagavond met 4-2 van de amateurs van VV Noordwijk en bereikte de derde ronde van de KNVB beker. Hiermee is ook gelijk alles gezegd. Volgens Pusic speelde FC Twente de eerste helft prima, maar hierbij vergat hij wel dat voor de 1-0 van zijn ploeg, VV Noordwijk zes!! corners en drie grote kansen kreeg. Met een 3-1 voorsprong hervatte FC Twente de tweede helft waarin het voor de 15.000 toegestroomde supporters door de ondergrens zakte.

Het was VV Noordwijk dat enkele minuten voor het eindsignaal de 3-2 en dus de aansluitingstreffer scoorde. De ploeg kreeg één kans op de 3-3, maar in blessuretijd was het Zekhnini die de wedstrijd definitief in het slot gooide. Na afloop was er terechte kritiek van RTV Oost journalist Tijmen van Wissen, maar hij was niet de enige. Ook was er op social media veel kritiek op het spel en de trainer van FC Twente.