FC Twente Nieuws

Supporters opgelet! Kaartverkoop Fiorentina-uit is gestart!

Supporters opgelet! Kaartverkoop Fiorentina-uit is gestart!

FC Twente heeft zich donderdag weten te plaatsen voor de play-off ronde van de Conference League, de laatste voorronde voor de poulefase. Het wordt geen makkelijke opgave want de Tukkers moeten het opnemen tegen het Italiaanse Fiorentina, de nummer zeven van de Serie A afgelopen seizoen.

Vorige week waren er iets meer dan 400 Twente-supporters aanwezig in Belgrado om de ploeg te steunen. Een zogenaamde exodus bleef toen uit, maar de verwachting is dat deze volgende week wel gaat plaatsvinden. Supporters hebben al massaal vluchten en hotels geboekt voor de eerste wedstrijd in Florence op 18 augustus.

Supporters die bij de wedstrijd aanwezig willen zijn kunnen vanaf nu ook kaarten bestellen voor deze wedstrijd. Op de website van FC Twente staat net als tegen FK Cukaricki, een inschrijfformulier. Per persoon kunnen vijf kaarten worden aangevraagd. Hierbij heb je wel de geboortedata en de relatienummers van de overige supporters nodig.

Klik hier om direct kaarten te bestellen voor Fiorentina - FC Twente

Fiorentina speelt al sinds jaar en dag in het Stadio Artemio Franchi dat plaats biedt aan 47.282 supporters. Kijkend naar de 5 procent regeling van de UEFA, zal FC Twente zo'n 2.300 kaarten krijgen voor deze wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties