FC Twente Nieuws

Tadic genoot van supporters in de Veste: "Ook die van de tegenstander"

Tadic genoot van supporters in de Veste: "Ook die van de tegenstander"

Jaren geleden maakte Dusan Tadic al furore in de eredivisie. Hij deed dat eerst bij FC Groningen en kwam later bij FC Twente terecht. Afgelopen zondag kwam Tadic weer eens kijken in De Grolsch Veste.

Ondanks het gelijke spel, was de terugkeer van het publiek speciaal voor de Serviër. "Dat was mooi om te zien. Onze fans, maar ook die van de tegenstander", vertelt de aanvoerder van de Amsterdammers op AjaxTV.

Die fans van 'de tegenstander' leken hun ploeg enorm veel energie mee te geven. "Misschien had de tegenstander meer energie, maar dat is geen probleem. Wij moeten gewoon meer doen", zegt de oud-speler van Southampton FC daarover.

[google]

Nu zal de knop weer om moeten, maar daar maakt een van de sterkhouders van Ajax zich geen zorgen over. "We hebben al gesproken. We moeten naar onszelf en onze verantwoordelijkheid kijken. De focus is het meest belangrijk", besluit de linksbuiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties