FC Twente Nieuws

Teleurgestelde Sadílek bedankt de club voor de steun in het gevecht tegen zijn schorsing

Teleurgestelde Sadílek bedankt de club voor de steun in het gevecht tegen zijn schorsing

Dinsdagavond ging Michal Sadílek voor de tweede keer in korte tijd op bezoek in Zeist. Samen met FC Twente probeerde hij de beroepscommissie van de KNVB opnieuw te overtuigen dat de schorsing die hij kreeg opgelegd van drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk, buitenproportioneel was.

De Tsjech voelde zich gesterkt door beelden van afgelopen zaterdag toen FC Twente het in Tilburg opnam tegen Willem II. Hij kreeg twee duidelijke elleboogstoten op zijn gezicht, maar de scheidsrechter en VAR besloten niet in te grijpen. Helaas hielp het niet en bleef de schorsing staan met als gevolg dat hij de volgende wedstrijd moet missen. Deze is op zaterdag 5 februari thuis tegen Vitesse.

Op social media sluit Sadílek het hoofdstuk af met een dankwoord aan de mensen binnen de club die hem de afgelopen weken hebben gesteund. "Ik wil alle mensen binnen de club bedanken voor de energie en moeite om mijn schorsing aan te vechten. Helaas blijft de schorsing staan en ben ik de volgende wedstrijd niet inzetbaar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties