FC Twente Nieuws

Teleurstellende interlandperiode voor Drommel: doelman wéér op tribune

Teleurstellende interlandperiode voor Drommel: doelman wéér op tribune

Joël Drommel heeft beleeft niet zijn meest gelukkige interlandperiode bij Oranje. De doelman van PSV zat afgelopen vrijdag al niet bij de selectie voor het duel met Letland en mag maandagavond tegen Gibraltar wederom op de tribune plaatsnemen.

Aan de ene kant is de plaats op de tribune een weerspiegeling van de laatste paar wedstrijden van Drommel bij PSV. Zowel tegen Go Ahead Eagles als tegen Willem II zag de sluitpost er eind vorige maand niet goed uit.

Aan de andere kant heeft de 24-jarige tribuneklant zijn nieuwe plaats te danken aan Mark Flekken. De 'ontdekking' van Louis van Gaal, die overigens gewoon in de Bundesliga keept, is er in geslaagd om de oud-doelman van FC Twente te overstijgen in de pikorde.

Op de tribune zal de goalie vergezeld worden door Nathan Aké en Marten de Roon. In de basiself bevinden zich maandag twee oud-FC Twente spelers. Steven Berghuis en Noa Lang moeten voor de aanvoer vanaf de zijkanten gaan zorgen. Laatstgenoemde maakt in de wedstrijd tegen Gibraltar zijn basisdebuut.

De volledige opstelling: Bijlow, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind, De Jong, Wijnaldum, Klaassen, Berghuis, Memphis, Lang.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties