FC Twente Nieuws

Telstar blokkeert met tegenzin kaarten FC Twente supporters

Telstar blokkeert met tegenzin kaarten FC Twente supporters

Aanstaande vrijdag wacht de uitwedstrijd tegen cultclub Telstar. Het uitvak is volledig uitverkocht en veel supporters hebben daarom gekozen om kaartjes te bestellen voor de thuisvakken. Om de Twentse supporters te weren uit de thuisvakken zullen kaarten worden geblokkeerd en extra controles worden uitgevoerd. Dit laat de club uit Velsen-Zuid weten op de clubwebsite.

Vrijdag staat voor Telstar de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. De kaartverkoop laat zien dat de wedstrijd veel bezoekers zal trekken. Inmiddels is het bezoekersvak ook helemaal uitverkocht.

B categorie
De wedstrijd is door de lokale autoriteiten als B wedstrijd ingeschaald. Dit houdt voor ons in dat wij extra controle uitvoeren op de kaartverkoop. Wij zijn daarom genoodzaakt om supporters die kaarten kopen, en afkomstig zijn uit de regio Enschede, te weren. Het gaat in tegen de gastvrijheid die wij als club graag hanteren, maar wij hebben ons te schikken in de opgelegde maatregelen. Supporters om wie het gaat, zullen deze week bericht krijgen van Telstar. Uiteraard zullen wij de betaling retourneren.

[google]

Respect en sportiviteit
Ook wij realiseren ons dat er supporters van FC Twente via andere wijze aan kaarten zullen komen. Wij willen een ieder benadrukken om voor, tijdens en na de wedstrijd met respect met elkaar om te gaan. Een ieder komt voor een prachtige wedstrijd op en naast het veld.

De wedstrijd tussen Telstar en FC Twente wordt vrijdag afgetrapt om 20:00 uur. Voor de thuisblijvers is de wedstrijd te volgen op FOX Sports 2.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties