FC Twente Nieuws

Ten Voorde opgelucht: "Hebben we wel een annuleringsverzekering?"

Ten Voorde opgelucht: "Hebben we wel een annuleringsverzekering?"

Op maandag 18 juli werd bekend gemaakt dat FC Twente het in de derde kwalificatieronde op ging nemen tegen de winnaar van FK Cukaricki – Racing FC Union. Het werd Cukaricki. Op 4 en 11 augustus werd het tweeluik afgewerkt. Uiteindelijk wist FC Twente beide wedstrijden overtuigend te winnen. 3-1 en 4-1.

Nadat de heenwedstrijd in Servië in 3-1 eindigde, had Leon ten Voorde al zijn reis naar Florence geboekt. “Ik behoorde tot de ik denk 1.500 mensen uit Twente en de achterhoek die al geboekt hadden.” De return was op het begin nog wel even spannend. Cucaricki speelde veel beter dan FC Twente en kwam na zeven minuten spelen zelfs op een 1-0 voorsprong.

“Ik kreeg na tien minuten al een appje van Tijmen van Wissing. ‘Hebben we eigenlijk wel een annuleringsverzekering?’ vroeg hij aan mij. Eerlijk gezegd hadden wij die niet. Je wint 3-1 uit van een ploeg die onderkant eredivisie is. Dat gaat FC Twente thuis niet meer weggeven. En dan komen die eerste tien minuten en dan knijp je hem toch even.”

De Tukkers kwamen via een gelukkige goal van Pröpper al snel terug. “Dan denk je ook wel: ‘dat komt wel goed”, aldus Ten Voorde in De Ballen Verstand podcast. Ralph Blijlevens doet er nog een schepje bovenop. “Ik ken ook nog wel mensen die al bij de loting hun tickets hadden geboekt voor naar Florence. Terwijl Twente nog niet eens uit tegen Cukaricki had gespeeld.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties